Remote

Met het alles-in-één Global HR-platform van Remote kunnen bedrijven internationale teams opzetten en beheren. Ons platform omvat global payroll voor betalingen aan directe werknemers, employer of record-diensten (EOR) voor internationale uitbreiding zonder dat er lokale juridische entiteiten nodig zijn, en ondersteuning bij het aannemen van personeel via Remote Talent. Verder zorgt Remote voor een snelle onboarding en betaling van internationale zzp’ers, evenals het beheer van de hele HR-cyclus met ons HRIS-systeem.

Remote

OneFit

Bij OneFit willen we medewerkers aanmoedigen om gezonder en actiever te leven. Met ons flexibele sportabonnement krijgen gebruikers maandelijks toegang tot meer dan 1.000 exclusieve binnen- en buiten gyms, studio’s en wellnessfaciliteiten verspreid over Nederland.

Bedrijven profiteren van verschillende voordelen, waaronder het aantrekken en behouden van talent, het verminderen van ziekteverzuim, een hogere productiviteit op de werkvloer en fiscale voordelen.

Meer weten over het aanbod voor bedrijfsfitness van OneFit? Bezoek onze website:

Onefit

Indeed

Op Indeed vinden meer mensen een baan dan waar dan ook. Indeed is de nummer 1 vacaturesite ter wereld (SimilarWeb, totaal aantal bezoeken, januari 2024) en biedt werkzoekenden de mogelijkheid om miljoenen vacatures te doorzoeken in meer dan 60 landen en 28 talen. Bijna 3,5 miljoen werkgevers gebruiken Indeed om nieuwe werknemers te vinden en aan te nemen. Meer dan 350 miljoen unieke bezoekers gebruiken Indeed elke maand om vacatures te zoeken, cv’s te plaatsen, bedrijven te onderzoeken en nog veel meer.