Corporate Benefits

Corporate benefits is Europees marktleider op het gebied van personeelskortingen en biedt via het Benefits at Work voordelenplatfom honderden onbelaste personeelskortingen aan bij gekende retailers zoals adidas, Samsung, Center Parcs, Kitchenaid, Walibi, Bol.com, Zalando, Hema. Het platform, inclusief de app, is zonder kosten en enige vorm van administratie binnen tien werkdagen te implementeren in je eigen huisstijl. Het platform is uiteraard 100% AVG-compliant en valt buiten de werkkostenregeling.

XpertHR

XpertHR helpt professionals vooruit met een mix van kennis, oplossingen en tools op één plek.

Met XpertHR kun je je werkprocessen optimaliseren door gebruik te maken van praktische tools en praktijkvoorbeelden. Bespaar kostbare tijd dankzij onze handige checklists, voorbeelddocumenten en informatieve artikelen. Of laat je inspireren door meer dan 1300 praktijkvragen, webinars en praktijkvoorbeelden.

Al deze waardevolle informatie en hulpmiddelen zijn altijd up-to-date en juridisch gecontroleerd. Met XpertHR hoef je nooit meer te zoeken naar verspreide informatie of je zorgen te maken over de geldigheid ervan. Het is jouw betrouwbare HR-partner die je helpt bij de veranderingen binnen HR.

Deel

Deel is het alles-in-één HR-platform voor wereldwijde teams. Het helpt bedrijven elk aspect van het managen van een internationaal personeelsbestand te vereenvoudigen, van cultuur en onboarding tot lokale salarisadministratie en compliance. Deel werkt op een compliant manier voor onafhankelijke aannemers en fulltime werknemers in meer dan 150 landen.

Vormats

Het videoplatform voor zakelijk gebruik.

Vormats is de tool voor video content creatie. Of het nu gaat om employer branding, vacaturevideo’s, een instructievideo of update, met ons videoplatform maken medewerkers het zelf.

Salure

Met meer dan 12 jaar HRM & Payroll ervaring helpt Salure nationale en internationale organisaties slim vooruit met salarisadministratie, consultancy, data analyse en software. Salure biedt hierbij een geavanceerde aanpak om grip te krijgen op internationale HRM-data door middel van handige koppelingen en dashboards.

Met een snelgroeiend team zetten ze zich voor meer dan 300 organisaties in met slimme en schaalbare HRM- en Payroll-oplossingen. Onder het motto ‘samen slim vooruit’ ontving Salure in 2022 een Computable Award en in 2023 opnieuw het Great Place to Work certificaat.

Salure is een erkend partner van gerenommeerde systemen zoals AFAS en Recruitee.

ADP

Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloudsoftware en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit je menselijk kapitaal. Voor meer informatie, ga naar www.adp.nl

FranklinCovey

FranklinCovey, een wereldwijd leiderschapsbedrijf, helpt organisaties resultaten te bereiken waar gedragsverandering voor nodig is, op het gebied van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, inclusieve culturen van hoog vertrouwen en strategie uitvoering.

Cornerstone

Cornerstone ondersteunt werknemers die klaar zijn voor de toekomst met een next-generation talent experience platform dat technologie, data en content samenbrengt om een werkomgeving te creëren die groei, flexibiliteit en succes voor iedereen mogelijk maakt. Met Cornerstone moderniseren organisaties de leer- en ontwikkelingsmogelijkheden van werknemers, leveren ze de meest relevante content en bevorderen ze de mobiliteit van talent en carrières. Competenties worden binnen deze organisaties gezien als de universele taal voor groei en succes. Cornerstone bedient meer dan 7.000 klanten en 100 miljoen gebruikers in 180 landen en 50 talen.