RiddleStory

Stel je voor: je eerste dag op je nieuwe baan en je krijgt een dringende e-mail. De president van de VS zit vast op een vliegveld en… jij moet helpen! Verveling tijdens onboarding? Dat is verleden tijd. Duik in interactieve uitdagingen, red de president vandaag en ontmasker morgen een hacker, allemaal terwijl je de essentiële bedrijfsdocumentatie leert.

Dit is slechts één voorbeeld van hoe RiddleStory de onboarding leuker en meeslepender maakt. Alle verhalen, opdrachten en vooral de antwoorden zijn op maat gemaakt. Bovendien verzekert het dat de werknemer de documentatie heeft gelezen en helpt het de medewerker het goed te begrijpen.

Is dat saaie (en taaie) documentatie of een warm welkom?

Life Check

Staffboost

Het ei van Columbus. Een eenvoudige oplossing voor een moeilijke opgave (Ensie.nl). Dat is precies wat StaffBoost is.

Wij reizen verder dan de aarde en nemen je mee naar de planeten van StaffBoost. Waar we personeelstekorten oplossen, talent en werk samenbrengen en wederzijdse belangen vervullen.

Door op ontdekkingsreis te gaan binnen je eigen bedrijf en het unieke personeelsbestand te betrekken, in plaats van te vissen in dezelfde vijver, ligt de oplossing dichterbij dan je denkt.

Columbus zette zijn eerste nederzetting neer in ‘de nieuwe wereld. Met StaffBoost zetten wij ‘het Nieuwe samenwerken’ neer. Laten we vastgeroeste processen los en bieden we een online omgeving die is af te stemmen op wens, passend bij het bedrijf. Los op een simpele, nieuwere manier personeelstekorten op. Met een andere blik.

Nieuwsgierig? Stap gerust aan boord en maak alvast de reis richting StaffBoost.nl.

Fello

Wist je dat 1 op de 4 medewerkers mantelzorger is? En dat dit zorgt voor 18% van het verzuim? Werkgevers onderschatten vaak de impact van mantelzorg op het welzijn van hun personeel en bedrijfsresultaten. Verzuim staat hoog op de agenda, maar mantelzorg weinig tot niet. Fello helpt organisaties met mantelzorg. Werknemers helpen we met 1 op 1 coaching: we zijn een vraagbaak, luisterend oor en helpen met het organiseren van regeltaken. En werkgevers staan we bij met raad en daad rondom het thema.

Vip District

Performanse

Als specialist op het vlak van soft skills en evaluatiewetenschappen ontwikkelt PerformanSe al 36 jaar knowhow op basis van kennis van de mens in zijn werkcontext. Iedere organisatie heeft nood aan een duidelijk zicht op de bijdragen van iedere medewerker. Zo wordt duidelijk hoe medewerkers passen in het toekomstige plaatje. Als antwoord op die vraag, ontwikkelt en verdeelt PerformanSe psychometrische tests (persoonlijkheidstests, cognitieve tests …). Met die tests beoordelen we talent en helpen we het te ontwikkelen.

Gedragsbeoordelingen, cognitieve beoordelingen, 360°-beoordelingen, assessments, collectieve efficiëntietests, mapping … Met onze 100% webgebaseerde oplossingen verkrijgt u een uniek beeld over uw medewerkers en hun mogelijkheden, motivatie en overtuigingen.

Die kennis is de sleutel tot individueel en collectief succes en maakt dat u met de juiste criteria aanwerft, dat u talent motiveert en aan zich bindt en dat u op lange termijn de juiste medewerker op de juiste plaats zet. Dankzij heldere, positieve relaties bent u bovendien goed voorbereid op toekomstige bedrijfstransformaties. Zo kan u samen met uw medewerkers een mooie toekomst uitstippelen.