Rise up

Door een gepersonaliseerde trainingservaring aan te bieden, stimuleert Rise Up het leren en stelt het medewerkers uiteindelijk in staat om actoren te worden in hun vaardigheidsontwikkeling.

NewBees INC.

NewBees INC. adviseert en helpt werkgevers om Diversiteit, Equity & Inclusie te integreren in hun organisaties. Wij bieden interactieve programma’s waarbij mensen dagelijks gemotiveerd en gestimuleerd worden om stappen te zetten op het gebied van DE&I, een gedragsverandering creëert binnen de bedrijfscultuur. Onze praktische tools komen voort uit onze eigen ervaring als inclusieve organisatie.

SkillZilla

De juiste mensen vinden wordt steeds moeilijker. Door de arbeidsmarktkrapte, baanveranderingen en de wervingsdruk, wordt de potentie en ambities binnen de organisatie vaak niet optimaal benut. Dit zorgt voor minder werkplezier, hoger verloop en enorme werkdruk onder het personeel met als resultaat kwaliteitsverlies. Deze vicieuze cirkel kan doorbroken worden door anders te kijken naar dit multidisciplinaire probleem d.m.v. een personeelsbeleid op basis van skills. Reeds bestaande organisaties bieden een deeloplossing voor dit complexe vraagstuk, maar zijn daarom niet effectief genoeg. Skillzilla heeft een holistische benadering en verbindt alle onderdelen met elkaar, waardoor het volledige personeelsbeleid wordt verbeterd. 

Skillzilla is de oplossing voor de inzet van skills als basis voor het personeelsbeleid, helpt organisaties om talenten en skill gaps te achterhalen. Ook stelt het organisaties in staat te handelen op deze inzichten d.m.v. vlootschouw-analyses, W&S en outplacement modules. Het doel: mensen werk laten doen dat past bij hun talent. 

Habtic

Habtic is een wellbeing tech organisatie, die digitale tools en support biedt om werknemers te inspireren tot een gezonde levensstijl.

WTW

Bij WTW (NASDAQ: WTW), bieden we data- en kennis gedreven oplossingen op het gebied van mensen, risico en kapitaal. Dankzij het wereldwijde bereik en de lokale expertise van onze collega’s in 140 landen en markten helpen wij u uw strategie aan te scherpen, uw organisatie veerkrachtiger te maken, uw personeel te motiveren en prestaties te verbeteren.

Samen met u ontdekken we kansen voor duurzaam succes – perspective that moves you.

 

HiBob

Bob is a modern, forward thinking people management platform. It’s a ‘system of engagement’ designed to meet the unique needs of MODERN, MID-SIZED and MULTINATIONAL businesses.

Bob allows its users to automate and scale HR processes, develop people and connect teams to help businesses and employees grow faster and stronger – no matter where they are located in the world!

Our global team serves close to 3000+ customers across more than 100 countries and collectively over 100,000+ employees around the world.

 

Cornerstone

Personio

Personio is de moderne alles-in-één HR-oplossing voor het mkb. Investeer tijd in je medewerkers, zodat je onderaan de streep efficiënter omgaat met de tijd in jouw business. Voor de beste resultaten.

HR Academy

HR Praktijk