NS Zakelijk

NS Zakelijk biedt passende reisoplossingen voor zakelijk Nederland, van startende ondernemers tot aan grote bedrijven. Of dit nu tussen huis en kantoor is, of naar die lunchafspraak in het centrum van de stad. Wij geloven namelijk dat elke zakelijke reiziger met de NS-Business Card op rekening van deur tot deur moet kunnen reizen, als volwaardig en duurzaam alternatief voor de auto. Met onze mobiliteitsoplossing, NS Go, bieden we daarnaast volledige ontzorging voor werkgevers om hun hybride mobiliteitsbeleid te beheren, administratie te vereenvoudigen en te sturen op duurzame mobiliteit.

FranklinCovey

FranklinCovey, een wereldwijd leiderschapsbedrijf, helpt organisaties resultaten te bereiken waar gedragsverandering voor nodig is, op het gebied van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, inclusieve culturen van hoog vertrouwen en strategie uitvoering.

Performanse

NewBees INC.

NewBees INC. adviseert en helpt werkgevers om Diversiteit, Equity & Inclusie te integreren in hun organisaties. Wij bieden interactieve programma’s waarbij mensen dagelijks gemotiveerd en gestimuleerd worden om stappen te zetten op het gebied van DE&I, een gedragsverandering creëert binnen de bedrijfscultuur. Onze praktische tools komen voort uit onze eigen ervaring als inclusieve organisatie.

Personio

Personio is de moderne alles-in-één HR-oplossing voor het mkb. Investeer tijd in je medewerkers, zodat je onderaan de streep efficiënter omgaat met de tijd in jouw business. Voor de beste resultaten.

HR Academy

HR Praktijk

CHRO