RiddleStory

Stel je voor: je eerste dag op je nieuwe baan en je krijgt een dringende e-mail. De president van de VS zit vast op een vliegveld en… jij moet helpen! Verveling tijdens onboarding? Dat is verleden tijd. Duik in interactieve uitdagingen, red de president vandaag en ontmasker morgen een hacker, allemaal terwijl je de essentiële bedrijfsdocumentatie leert.

Dit is slechts één voorbeeld van hoe RiddleStory de onboarding leuker en meeslepender maakt. Alle verhalen, opdrachten en vooral de antwoorden zijn op maat gemaakt. Bovendien verzekert het dat de werknemer de documentatie heeft gelezen en helpt het de medewerker het goed te begrijpen.

Is dat saaie (en taaie) documentatie of een warm welkom?

Corporate Benefits

Corporate benefits is Europees marktleider op het gebied van personeelskortingen en biedt via het Benefits at Work voordelenplatfom honderden onbelaste personeelskortingen aan bij gekende retailers zoals adidas, Samsung, Center Parcs, Kitchenaid, Walibi, Bol.com, Zalando, Hema. Het platform, inclusief de app, is zonder kosten en enige vorm van administratie binnen tien werkdagen te implementeren in je eigen huisstijl. Het platform is uiteraard 100% AVG-compliant en valt buiten de werkkostenregeling.

Life Check

XpertHR

XpertHR helpt professionals vooruit met een mix van kennis, oplossingen en tools op één plek.

Met XpertHR kun je je werkprocessen optimaliseren door gebruik te maken van praktische tools en praktijkvoorbeelden. Bespaar kostbare tijd dankzij onze handige checklists, voorbeelddocumenten en informatieve artikelen. Of laat je inspireren door meer dan 1300 praktijkvragen, webinars en praktijkvoorbeelden.

Al deze waardevolle informatie en hulpmiddelen zijn altijd up-to-date en juridisch gecontroleerd. Met XpertHR hoef je nooit meer te zoeken naar verspreide informatie of je zorgen te maken over de geldigheid ervan. Het is jouw betrouwbare HR-partner die je helpt bij de veranderingen binnen HR.

Staffboost

Het ei van Columbus. Een eenvoudige oplossing voor een moeilijke opgave (Ensie.nl). Dat is precies wat StaffBoost is.

Wij reizen verder dan de aarde en nemen je mee naar de planeten van StaffBoost. Waar we personeelstekorten oplossen, talent en werk samenbrengen en wederzijdse belangen vervullen.

Door op ontdekkingsreis te gaan binnen je eigen bedrijf en het unieke personeelsbestand te betrekken, in plaats van te vissen in dezelfde vijver, ligt de oplossing dichterbij dan je denkt.

Columbus zette zijn eerste nederzetting neer in ‘de nieuwe wereld. Met StaffBoost zetten wij ‘het Nieuwe samenwerken’ neer. Laten we vastgeroeste processen los en bieden we een online omgeving die is af te stemmen op wens, passend bij het bedrijf. Los op een simpele, nieuwere manier personeelstekorten op. Met een andere blik.

Nieuwsgierig? Stap gerust aan boord en maak alvast de reis richting StaffBoost.nl.

Deel

Deel is het alles-in-één HR-platform voor wereldwijde teams. Het helpt bedrijven elk aspect van het managen van een internationaal personeelsbestand te vereenvoudigen, van cultuur en onboarding tot lokale salarisadministratie en compliance. Deel werkt op een compliant manier voor onafhankelijke aannemers en fulltime werknemers in meer dan 150 landen.

Vormats

Het videoplatform voor zakelijk gebruik.

Vormats is de tool voor video content creatie. Of het nu gaat om employer branding, vacaturevideo’s, een instructievideo of update, met ons videoplatform maken medewerkers het zelf.

Fello

Wist je dat 1 op de 4 medewerkers mantelzorger is? En dat dit zorgt voor 18% van het verzuim? Werkgevers onderschatten vaak de impact van mantelzorg op het welzijn van hun personeel en bedrijfsresultaten. Verzuim staat hoog op de agenda, maar mantelzorg weinig tot niet. Fello helpt organisaties met mantelzorg. Werknemers helpen we met 1 op 1 coaching: we zijn een vraagbaak, luisterend oor en helpen met het organiseren van regeltaken. En werkgevers staan we bij met raad en daad rondom het thema.

Salure

Met meer dan 12 jaar HRM & Payroll ervaring helpt Salure nationale en internationale organisaties slim vooruit met salarisadministratie, consultancy, data analyse en software. Salure biedt hierbij een geavanceerde aanpak om grip te krijgen op internationale HRM-data door middel van handige koppelingen en dashboards.

Met een snelgroeiend team zetten ze zich voor meer dan 300 organisaties in met slimme en schaalbare HRM- en Payroll-oplossingen. Onder het motto ‘samen slim vooruit’ ontving Salure in 2022 een Computable Award en in 2023 opnieuw het Great Place to Work certificaat.

Salure is een erkend partner van gerenommeerde systemen zoals AFAS en Recruitee.

Vip District