Performanse

Als specialist op het vlak van soft skills en evaluatiewetenschappen ontwikkelt PerformanSe al 36 jaar knowhow op basis van kennis van de mens in zijn werkcontext. Iedere organisatie heeft nood aan een duidelijk zicht op de bijdragen van iedere medewerker. Zo wordt duidelijk hoe medewerkers passen in het toekomstige plaatje. Als antwoord op die vraag, ontwikkelt en verdeelt PerformanSe psychometrische tests (persoonlijkheidstests, cognitieve tests …). Met die tests beoordelen we talent en helpen we het te ontwikkelen.

Gedragsbeoordelingen, cognitieve beoordelingen, 360°-beoordelingen, assessments, collectieve efficiëntietests, mapping … Met onze 100% webgebaseerde oplossingen verkrijgt u een uniek beeld over uw medewerkers en hun mogelijkheden, motivatie en overtuigingen.

Die kennis is de sleutel tot individueel en collectief succes en maakt dat u met de juiste criteria aanwerft, dat u talent motiveert en aan zich bindt en dat u op lange termijn de juiste medewerker op de juiste plaats zet. Dankzij heldere, positieve relaties bent u bovendien goed voorbereid op toekomstige bedrijfstransformaties. Zo kan u samen met uw medewerkers een mooie toekomst uitstippelen.

Naar website