Verhoog de koopkracht van werknemers buiten de WKR!

De inflatie is nog steeds hoog. Veel werknemers ervaren daardoor knelpunten in hun persoonlijke financiën. Logisch dus, dat je als werkgever daarin iets wil betekenen. Dat kan eenvoudig met Benefits at Work, het voordelenplatfom van corporate benefits, Europees marktleider op het gebied van personeelskortingen. Daarmee hebben werknemers ongelimiteerd toegang tot honderden onbelaste en permanente personeelskortingen bij bekende retailers, zoals Adidas, HEMA, Samsung, Center Parcs, Kitchenaid, Walibi, Bol.com en Zalando. Het platform, inclusief de app, is zonder kosten en enige vorm van administratie binnen tien werkdagen te implementeren in de eigen huisstijl. Het platform valt buiten de werkkostenregeling en is 100% AVG-compliant.

De impact van Artificial Intelligence (AI)

In de snel evoluerende wereld van Human Resources (HR) is het verkrijgen van waardevolle inzichten uit gegevens van onschatbare waarde. En wie kan beter vertellen over het ontginnen van deze inzichten dan Erwin Vink, de Manager Data & Analytics bij het snelgroeiende bedrijf Salure? Met een indrukwekkende staat van dienst in zowel HR als datatechnologie, belooft zijn sessie een verlichtende ervaring te worden voor HR-professionals van alle achtergronden.

Gefaciliteerd door Salure 

Netwerkborrel

Ontvangst en registratie

Versterken van Invloed en Innovatie: Openingsceremonie met Keynotes

Tijdens de openingsceremonie zal dagvoorzitter Frida Boeke samen met drie sprekers die later op de dag terug komen de toon zetten door de kernthema’s van de dag te introduceren. De drie sprekers zijn zorgvuldig geselecteerd om te spreken vanuit de drie pijlers van ons programma: de Circle of Influence van het individu, van het beleid en de strategie, en de versterkende rol van IT op de Circle of Influence . Pieter Versteeg CHRO Sodexo trapt af door de theorie van Stephen Covey over de Circle of Influence uit te leggen, een theorie die thema van de dag sterk beinvloed heeft.  Aynouk Tan zal vanuit een queer perspectief vragen stellen en je zicht verbreden op inclusiviteit. Erwin Vink zal inzoomen op IT en technologie en hoe deze kunnen bijdragen aan het vergroten van de Circle of Influence. Samen vormen deze presentaties een krachtige inleiding voor een dag vol inzichten en ideeën om onze invloedssfeer te vergroten en te versterken met inclusiviteit en technologische vooruitgang.

Het Corporate Brein

Waarom domineren mensen de wereld en niet de dieren? Omdat mensen in grote groepen kunnen samenwerken en zo een groepsbrein kunnen vomen! Dit is in het kort de theorie van het Corporate Brein van organisatie psycholoog Kilian Wawoe van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij vroeg meer dan 7000 mensen in o.a. Nederland en België welke lessen we kunnen trekken na meer dan een jaar thuiswerken. Samen met mensen uit de HR praktijk maakte hij een HR strategie die antwoord probeert te vinden, hoe organisaties kunnen zorgen voor samenwerking, ook als ze veel op afstand werken.

In deze bijeenkomst geeft hij inzicht in de ontwikkelingen in de praktijk en wetenschap op het gebied van HR strategie en geeft hij praktische tips hoe organisaties lessen kunnen trekken uit 3 jaar ervaring met hybride werken.

De invloed van taal

Door slim te framen wordt communicatie aantrekkelijker, duidelijker en overtuigender. Maar hoe kom je tot die werkende woorden? En hoe kun je zelf effectief framen als je collega’s en het managementteam wil overtuigen en enthousiasmeren? Lindi leert je tijdens een interactieve workshop op HR Day – Circle of Influence de belangrijkste kneepjes van het vak.

Lees hier het interview met Lindi Boeije op HR Praktijk 

Beyond the Circle – Een Queer Perspectief op HR

“Beyond the Circle – Een Queer Perspectief op HR” is een lezing die begint met een introductie van queer, en de koppeling maakt met een bredere kijk op de cirkel van invloed binnen organisaties. Aynouk Tal zal vragen stellen zoals: kunnen medewerkers bij jouw bedrijf zichzelf zijn? Hoe ver strekt de persoonlijke vrijheid op de werkvloer? Wie ontbreekt hier vandaag en wat zegt dat over toegankelijkheid? Wat betekent queer en hoe kunnen we dit als beleidsmethode inzetten?

De invloed van HR op employee engagement

Als soft skills expert, doet PerformanSe heel wat wetenschappelijk onderzoek naar het gedrag van mensen in de professionele context. Wat zal maken dat iemand succesvol is op de werkplek? Wat bepaalt of iemand past bij de organisatiecultuur? Hoe kan het engagement van werknemers begrepen en beïnvloed worden?

Als je als HR meer impact wil krijgen op de betrokkenheid en engagement van jouw kandidaten en werknemers, door meer inzicht te krijgen in wat er allemaal achter zit, dan is dit de place to be! Yentl Vandenbroucke, country manager Benelux, neemt je mee in de wondere wereld van de psychometrie!

Hoe richt je een duurzaam mobiliteitsbeleid in?

Ontdek hoe je met een duurzaam mobiliteitsbeleid een positieve impact kunt hebben op jouw organisatie en medewerkers. Tom Schonewille deelt praktische inzichten en best practices aan de hand van een boeiende klantcase van NS Zakelijk.