Caroline Tervoort-Visser

Caroline Tervoort is sinds 2019 CHRO bij KPMG Nederland en ontving in 2023 de CHRO of the Year Award. Met een achtergrond bij Danone Nutricia en Stage Entertainment, leidde ze ook de People & Change Advisory practice bij KPMG.

Tervoort’s HR-strategie legt de nadruk op een menselijke aanpak, inclusief empathisch leiderschap. Ze introduceerde innovaties zoals robotics en AI-technologie, en bevordert een inclusieve cultuur met metingen voor psychologische veiligheid.

Haar impact gaat verder dan KPMG, als actieve spreker en auteur in de HR-gemeenschap. Tervoort wordt geprezen als een moreel kompas en een terechte winnaar van de CHRO of the Year Award 2023.

Caroline Tervoort Visser

Sharon van Sprang

Als oprichter van NewLeadersMovement en gecertificeerd MBIT-coach is Sharon van Sprang toegewijd aan het helpen van teams om hun hoogste potentieel te bereiken en psychologische veiligheid op te bouwen. Met een achtergrond in neurowetenschappen zet Sharon van Sprang zich gepassioneerd in om teams te inspireren en quiet quitters weer te heractiveren.

Bij NewLeadersMovement verbinden we teams op een menselijk niveau door middel van Meaningful Conversation sessions. Met behulp van de Neuro Re-alignment techniek creëren we een omgeving van veiligheid, groei, saamhorigheid en bondgenootschap. Deze transformerende techniek stelt teams in staat om als beste vrienden te vertrekken en sterke allianties te vormen

Geef Sharon van Sprang een groep vreemden en ze zullen vertrekken als een hecht team, klaar om naar elkaar te luisteren, elkaar te ondersteunen en samen te werken. Deze aanpak belichaamt ware partnerschap en is inspirerend. Dit is hoe we een verandering kunnen bewerkstelligen en het percentage aan quitters aanzienlijk kunnen verlagen.

Doe mee aan de workshop en ervaar het zelf.

Sharon van Sprang HR Day 2024

Petra Kroon

Mr. drs. Petra Kroon is juriste en gespecialiseerd in arbeidsrecht en heeft haar eigen juridische praktijk ‘BabelFish Legal’. In haar praktijk heeft zij met alle facetten van het arbeidsrecht te maken. Zij maakt een perfecte verbinding tussen wat er in de praktijk leeft en de juridische consequenties van wet- en regelgeving. Petra is daarnaast mede-hoofdredacteur en auteur van ‘Praktijkboek Flexibele Arbeidsrelaties’. Ook schrijft zij (onder meer) de uitleg bij de wetsartikelen die gaan over de re-integratie-inspanningen van werkgever en werknemer in de uitgave ‘Arbeidsovereenkomst’ van Wolters-Kluwer.

Ook is zij docent bij HR Academy, een van de kennispartners van HR Day 2024. In haar trainingen vertelt Petra het juridische verhaal in begrijpelijk Nederlands en brengt de wetgeving naar situaties die je in jouw praktijk tegenkomt. Zij brengt de theorie met veel voorbeelden en praktische tips die je weer helpen de wetgeving in jouw praktijk toe te passen.

Petra Kroon HR Day 2024

Joost Kokje

Als advocaat werkt Joost Kokje inmiddels bijna 10 jaar in het arbeidsrecht. Joost richt zich in het bijzonder op het Europese en internationale arbeidsrecht, waarbij zijn interesse voor ESG steeds verder is toegenomen. Graag draagt hij vanuit zijn professie bij aan een sociale en duurzame wereld. Cliënten waarderen dit eveneens, nu ook in het bedrijfsleven ESG een steeds belangrijker onderwerp wordt.

Zowel aan buitenlandse bedrijven als aan Nederlandse bedrijven geeft Joost geregeld in-house trainingen over diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen. Denk aan ontslagrecht, medezeggenschap en privacy op de werkvloer. Niet alleen op het gebied van ESG, maar zeker ook op andere gebieden werkt hij met internationaal georiënteerde bedrijven, waarbij hij onder meer arbeidsconflicten op een pragmatische en innovatieve manier probeert op te lossen. Ook heeft hij ruime ervaring in het verzorgen van trainingen aan managers in het kader van dossieropbouw, wat ook tot op zekere hoogte psychologisch van aard is. Zo is hij docent bij HR Academy, een van de kennispartners van HR Day 2024.

Joost publiceert regelmatig over onderwerpen die te maken hebben met het Nederlandse en internationale arbeidsrecht. Cliënten prijzen zijn reactievermogen, vindingrijkheid en pragmatische aanpak.

Joost Kokje HR Day 2024