Marcel Levi

Internist en hoogleraar geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO
Marcel Levi was CEO van het University College London Hospitals (UCLH) waar hij leiding gaf aan negen Londense ziekenhuizen tijdens de Corona-crisis. Daarvoor was hij jarenlang bestuursvoorzitter van het Universitair Medisch Ziekenhuis in Amsterdam (voorheen AMC). Ook is hij hoogleraar Geneeskunde aan de UvA en UCL en werkt hij als internist bij het Amsterdam UMC. Tegenwoordig is hij voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). In 2016 werd hij uitgeroepen tot Nederlander van het Jaar door Elsevier en regelmatig geeft Levi commentaar op de gezondheidszorg in Nederland.

Dick Swaab

Prof. Dr. Dick. F. Swaab, Nederlands Herseninstituut

Dick Swaab is arts en emeritus hoogleraar Neurobiologie aan de Universiteit van Amsterdam (AMC). Hij studeerde geneeskunde aan diezelfde universiteit en promoveerde tijdens zijn studie in 1970. Swaab was directeur van het Nederlands Instituut voor Hersenonderzoek van 1978 tot 2005 en oprichter en directeur van de Nederlandse Hersenbank tot 2005. Momenteel is hij teamleider in het Nederlands Herseninstituut van de onderzoeksgroep ‘Neuropsychiatrische stoornissen’ en o.a. als Qiu Shi professor (= op zoek naar de waarheid) verbonden aan de Zhejiang Universiteit in China. Dick publiceerde meer dan 650 wetenschappelijke artikelen en was promotor van 87 promovendi, waarvan er nu 21 hoogleraar zijn geworden. In 2010 verscheen zijn bestseller Wij zijn ons Brein, dat in 18 talen is vertaald en waarvan meer dan 450.000 exemplaren zijn verkocht. In 2016 is zijn tweede publieksboek uitgekomen: Ons Creatieve Brein. Swaabs H-factor is 112.

Thomas Mulder

Thomas Mulder is sinds juli 2018 Executive Director HR voor VodafoneZiggo. Hij kwam in januari 2012 bij Vodafone van Accenture, waar hij HR Director was voor de Benelux. Hij leidde de overname van Cable & Wireless Worldwide en de lancering van Vodafone Group Enterprise vanuit een HR-perspectief.

Eind 2013 verhuisde hij naar Duitsland om de overname en integratie van Kabel Deutchland als HR Director af te ronden. In 2015 ging Thomas terug naar Vodafone Nederland als HR Director om de fusering van Ziggo te leiden. Na afronding van de VodafoneZiggo Joint Venture werd hij in december 2016 benoemd tot Global HR Director voor Vodafone Business. Thomas heeft een Global Executive MBA van de Rotterdam School of Management.

Anne Doeser

Anne Doeser is HR Innovator bij Rabobank. Ze is gepassioneerd over de nieuwste technologieën en ervan overtuigd dat deze de medewerker kunnen helpen veel wendbaarder te worden om zich voor te bereiden op de Future of Work. Ze houdt zich momenteel vooral bezig met Artificial Intelligence, Blockchain en Robotics.

Kan het samenkomen in de metaverse het einde van uitputtende online vergaderingen betekenen? Anne neemt je mee in haar learnings.

Toby Hough

Toby Hough is de Europese Directeur van People bij HiBob. Zijn primaire focus is het overzien van de HR strategie en agenda voor HiBob in de UK, Nederland en Duitsland, en het Customer Success team wereldwijd. Toby, die zijn carrière begon bij Deloitte Consulting, heeft de afgelopen 6 jaar HR-leiderschapsposities bekleed bij scale-ups en startups.

Jeroen Vinke

Senior Solution Consultant bij Cornerstone 
Jeroen heeft de afgelopen 10 jaar alle facetten van HR gezien. Door zijn ervaring bij verschillende spelers zoals Visma Raet, Unit4, Talentsoft en nu Cornerstone begrijpt hij bij uitstek welke systemen nodig zijn om HR maar ook de medewerker een goede ervaring te geven, van roosteren tot opleiden en van basisadministratie tot talent management.  

Vivian Acquah

Vivian Acquah, de Inclusive Workplace Wellness Advocate, adviseert managers hoe ze hun teamleden op een duurzame manier betrokken, energiek en veilig kunnen houden.

Vivian maakt Workplace Wellness i.c.m. D&I toegankelijk voor iedereen. Zij geeft mensen de juiste tools om inclusieve veranderingen op het juiste moment te omarmen. Vivian moedigt mensen aan om bewust te denken en inspireert hen om in beweging te komen.

 

Erwin Wamelink

Erwin is als Health Consultant verantwoordelijk voor zowel strategische- als beleidsadvisering van werkgevers op het gebied van: verzuimbeleid, re-integratiebeleid, preventiebeleid, duurzame inzetbaarheidsbeleid. Ook kan hij ondersteuning bieden bij het inzichtelijk krijgen van de financiële geldstromen in dit kader. 
Erwin heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van arbodienstverlening, duurzame inzetbaarheid en advisering. Hij heeft gewerkt bij Arbodiensten, werkgevers en brokers en is hierdoor in staat om processen in dit kader van alle kanten te bekijken en werkgevers te voorzien van advies en passende oplossingen. Daar ligt zijn passie! 

Bea Aarnoutse

Bea Aarnoutse is partner/Strategy director van PROOF en heeft meer dan twintig jaar managementervaring aan zowel bureau- als aan klantzijde. Auteur van het boek Alignment 2.0 en Happy change. Ze is een expert op het gebied van employee alignment en employer branding. Ze adviseert zowel communicatie- als HR professionals.

 

Nidhi Singh

Nidhi is a passionate L&D professional with 15yrs of experience in helping organizations formulating and scaling capability building structures and processes. She strongly believes that L&D can be a game changing value proposition and if leveraged well it can help organizations navigate many workplace challenges. Currently working with Royal HaskoningDHV, she is responsible to orchestrate a fit for purpose learning strategy that aligns with organizations objectives and transformational goals.  

Talks about: learning transformation, technologies, learning culture, design, learner experience and engagement strategies.