Nadia Alaee

Nadia Alaee leads the global HR Business Partnership team at Deel. Nadia and her team develop deep partnerships with Deel’s leaders to support, engage and grow their teams. She partners closely with stakeholders across the organization and the People Team to ensure team members have the best experience from onboarding and through their tenure at Deel. Nadia has worked in big tech, such as YouTube and Liftoff Mobile, but found her niche in the startup space, where she can build and scale organizations from zero to a hundred.

Zara Nanu

Dr. Zara Nanu, een visionaire CEO, staat bekend om haar expertise in het bevorderen van inclusieve werkomgevingen door middel van data-analyse en technologie. Als leider van Gapsquare, een aanbieder van gender- en eerlijke beloningsanalyses, stelt Zara wereldwijde werkgevers in staat om rechtvaardigere werkomgevingen te creëren. Haar onwankelbare inzet om ongelijkheden op de werkvloer aan te pakken, leverde haar een MBE op in de Queen’s Jubilee Birthday Honours-lijst.

Zara’s reis begon in Moldavië, waar ze streed tegen mensenhandel. Ze richtte Gapsquare in 2016 op om de loonkloof tussen mannen en vrouwen aan te pakken met behulp van kunstmatige intelligentie. Ondanks de uitdagingen van de pandemie breidt ze Gapsquare uit in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en helpt ze meer dan 80 organisaties, waaronder Wieden + Kennedy, Condé Nast en Accenture.

Buiten Gapsquare is Zara voorzitter van de Women in Business Task Group in Bristol, maakt ze deel uit van de Global Future Council on Equity and Social Justice van het World Economic Forum en draagt ze bij aan de Shinkwin Commission over diversiteit op de werkvloer.

Zara Nanu ziet technologie als een katalysator voor gendergelijkheid in beloning en werkt onvermoeibaar om deze visie werkelijkheid te maken en een rechtvaardigere toekomst voor iedereen op te bouwen.

Aynouk Tan

Aynouk Tan (zij/ hen) is een docent, creatief directeur, activist en schrijver in de culturele sector en het domein van diversiteit en inclusie. Zij is een van de organisatoren van Queer Network Amsterdam (QNA): een alliantie die bestaat uit 23 organisaties die zich richten op transpersonen, zwarte LGBTQI+-personen en LGBTQI+-personen van kleur. Tan organiseert publieksprogramma’s voor opdrachtgevers zoals het Cobra Museum en het Tropenmuseum. Haar lezingen draaien om onderwerpen als identiteit, uiterlijk, kolonialisme, gender en hun raakvlakken. Verder is Tan adviseur bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) en jurylid voor de Dutch Design Awards.

Pieter Versteeg

Pieter Versteeg is sinds medio 2020 CHRO voor Sodexo Nederland. Voor zijn start bij Sodexo in januari 2017 werkte hij bij de Politie Rotterdam, WTS advocaten, Eneco en PostNL. Bij Sodexo is Pieter intern doorgegroeid vanuit zijn rol als leidinggevende voor het team C&B, Employment Law, HR M&A en Recruitment. Binnen Sodexo heeft hij met het HR team een ontwikkelprogramma voor de high potentials neergezet, de interne doorgroei verhoogd, diverse M&A-trajecten en reorganisaties afgerond, 6 HR IT-systemen vervangen door 1 systeem, het aantal OR’en teruggebracht van 3 naar 1, meerdere arbeidsvoorwaardenboeken en harmonisatieprotocollen vervangen door 1 cao en gezorgd voor 24 uur per dag voor iedere collega beschikbare:

  • opleidingen,
  • ondersteuning bij een veilige werkomgeving, en
  • HR informatie.

Pieter is buiten Sodexo onder meer actief voor de Erasmus Universiteit Rotterdam in de Beroepenveldcommissie en door te doceren aan studenten, de AWVN in onder meer de Inspiratie- en de Beleidscommissie en de Vereniging Nederlandse Cateraars (Veneca).

Masterclass: Leiderschap binnen de cirkel van invloed

Tijdens deze interactieve masterclass deelt Pieter Versteeg, CHRO van Sodexo Nederland, hoe hij als leider bij (organisatie)veranderingen met het team gefocust is gebleven op proactiviteit en resultaten. Uitgangspunt hierbij is geweest om alle omstandigheden in de cirkel van invloed te brengen dan wel te accepteren en eromheen te organiseren. Dit om weg te blijven uit de cirkel van betrokkenheid waar alle bestede tijd nu eenmaal verloren tijd is. Bij tegenslag gaat een pessimist klagen, een optimist beterschap verwachten/voorspellen en een efficiënt manager harder werken. Meest wenselijk is een effectief leider die erop heeft geanticipeerd. Via voorbeelden, inzichten en praktische tips komt aan de orde hoe hiermee is omgegaan.

Lindi Boeije

Lindi Boeije kan geen genoeg krijgen van taal en de manier waarop ons menselijk brein daarmee omgaat. Met een master Taalkunde (Universiteit Utrecht) en een master Retorica en Argumentatie (Universiteit Leiden) op zak, weet ze als geen ander hoe je taal voor je kunt laten werken en daarmee anderen kunt overtuigen van jouw idee of visie. Lindi is werkzaam bij Taalstrategie en maakt anderen graag bewust van de sturende kracht van taal. Daarnaast adviseert ze bedrijven, maatschappelijke organisaties en politieke partijen hoe zij een boodschap zo helder, aansprekend en overtuigend mogelijk over kunnen brengen.

Jan Tjerk Boonstra

Jan Tjerk is een ervaren HR-adviseur op diverse thema’s zoals strategisch HRM, strategisch beloningsbeleid (bijvoorbeeld voor bestuurders), performance management, strategische personeelsplanning en organisatie-inrichting en -ontwikkeling. Jan Tjerk doceert masterclasses m.b.t. HR-ontwikkeling (en specifiek HR-business partner), empowerment en eigen regie, talentontwikkeling, performance en belonen, organisatie- en teamontwikkeling en job crafting. Jan Tjerk is naast zijn werk voor Human Capital Group en HR Academy tevens verbonden aan Inholland Academy (als docent SHRM), aan business school TIAS (als Advisory Board member) en het magazine CHRO als redacteur.

Wendy Haitsma

Wendy werkt als CHRO bij Aviko, onderdeel van Royal Cosun. Na ervaringen in de Metaal- en ICT sector kwam zij in aanraking met de voedingsmiddelenindustrie en werkte bij Euroma en Arla. Door de diversiteit aan doelgroepen en daarbij horende vraagstukken, de nuchterheid en de trots van de medewerkers kiest Wendy sindsdien bewust voor posities in deze branche. Haar reis bij Aviko is er één van grote uitdagingen.

Als 35-jarige vrouw treedt Wendy in 2020 toe tot de directie van Aviko, waarmee meer diversiteit werd toegevoegd aan de top van deze wereldspeler in aardappelproducten. Ondanks haar ambitie en de ruimte die zij kreeg, bereikte zij niet meteen de resultaten die zij voor ogen had. Wendy neemt je mee in de leerzame reis die draait om professioneel incasseringsvermogen, organisatiesensitiviteit en om het weggeven van invloed. Met welke mindset ben jij aan het werk en hoe zet je die in, om sneller en met meer plezier resultaten te boeken? Leer van het persoonlijke verhaal van Wendy.

Wendy geeft leiding aan een team van HR generalisten en experts op het gebied van Compensation & Benefits, Learning & Development en Recruitment.

Dr. Kilian Wawoe

Dr.  Kilian Wawoe was als personeelsmanager werkzaam bij de ABN-AMRO in verschillende landen in Nederland, Belgie, India en Monaco. In 2010 promoveerde hij aan de Vrije Universiteit in Amsterdam binnen organisatie-psychologie. Hij is docent/onderzoeker aan de vrije Universiteit en werkt daarnaast als consultant en public speaker.

Hij schreef de boeken Bonus (2010), Het Nieuwe Belonen (2017), Performance Management in een Agile Werkomgeving (2019) en tijdens de lockdown schreef hij het boek ‘Het Corporate Brein’ over de lessen uit de pandemie over thuiswerken

Jan Kuipers

Jan Kuipers is strategisch adviseur bij FranklinCovey Benelux op het gebied van leiderschapsontwikkeling, cultuur- en gedragsverandering. Hij werkt met klanten zoals o.a. Agrifirm, BDO International, Denso, Flynth, Hunkemoller, Lamb Weston/Meyer en PVH (Tommy Hilfiger). Naast inspirerend en vlijmscherpe spreker is Jan ook auteur van diverse boeken, waaronder de ‘Kleine Covey’.

FranklinCovey Masterclass Behaal resultaat door collectieve gedragsverandering 

Hoe behaal je succesvol resultaat wanneer dat collectief ander gedrag in jouw organisatie vraagt?

Jan Kuipers neemt je mee hoe je op schaalbare wijze gedragsverandering van leiders en medewerkers realiseert en daarmee echt het verschil maakt op cruciale thema’s zoals leiderschap, vertrouwen, verandering, inclusie, welzijn en betrokkenheid.

In deze interactieve en inspirerende masterclass van FranklinCovey leer je:

  • Waarom HR relevanter is dan ooit, en daarmee ook jouw invloed als HR professional.
  • Wat er nodig is om gedrag van grote groepen mensen te veranderen.
  • Drie cruciale elementen om dit schaalbaar te maken.
  • Hoe je als HR professional impact kan hebben op de cultuur en resultaten van de organisatie.

Marcel Berghuis

Marcel heeft meer dan 25 ervaring in het HR-vak. Vanuit verschillende senior HR rollen was hij actief in media, entertainment, toerisme, reclame, retail en sport. Sinds 2020 is Marcel werkzaam als Chief Human Resources Officer bij Center Parcs Europe, verantwoordelijk is voor alle HR strategieën en activiteiten, in de landen waar Center Parcs actief. Hij is tevens lid is van het Executive Committee van Center Parcs Europa. Marcel is raakt geboeid door het het leiden van verandering en het begeleiden van bedrijven bij organisatorische transformatie, en heeft grote interesse in thema’s als cultuur, leiderschap, innovatie en creativiteit.