Ekki Lemmink

Adviseur & Trainer | Think Productive

Na jaren van tophockey in Nederland en Spanje is Ekki bezig aan een prachtig nieuw hoofdstuk. Toen zij zelf de kans heeft gecreรซerd en gegrepen om te verhuizen naar Barcelona en te gaan spelen in de Spaanse topcompetitie, realiseerde zij zich mij iets zeer belangrijks:
๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ.

Volgens dit gedachtegoed helpt zij met Think Productive kenniswerkers en organisaties om ruimte te maken voor wat er daadwerkelijk toe doet. Dit doen zij door middel van trainingen, programmaโ€™s en coaching over persoonlijke productiviteit en persoonlijk leiderschap.

โ€œIk hoop een bijdrage te kunnen leveren aan een wereld waarin steeds meer mensen de regie kunnen krijgen over de dingen die belangrijk voor hen zijn. Met als uitkomst: alles wat je doet te kunnen doen met meer passie, energie en blijdschap. Oftewel: minder stress, meer bereiken, meer plezier.โ€

Naast haar werk voor Think Productive, is Ekki ook regelmatig te vinden op de televisie. Zo heeft zij het WK Hockey gepresenteerd voor BBC Sport, CNN, ESPN en SkySports, is zij tegenwoordig รฉรฉn van de vaste gezichten van de uitzendingen rondom de Hoofdklasse Hockey voor Viaplay en mag zij zichzelf TEDx spreker noemen.