Sharon van Sprang

Certified Coach Neuroscience MBIT | NewLeadersMovement

Als oprichter van NewLeadersMovement en gecertificeerd MBIT-coach is Sharon van Sprang toegewijd aan het helpen van teams om hun hoogste potentieel te bereiken en psychologische veiligheid op te bouwen. Met een achtergrond in neurowetenschappen zet Sharon van Sprang zich gepassioneerd in om teams te inspireren en quiet quitters weer te heractiveren.

Bij NewLeadersMovement verbinden we teams op een menselijk niveau door middel van Meaningful Conversation sessions. Met behulp van de Neuro Re-alignment techniek creëren we een omgeving van veiligheid, groei, saamhorigheid en bondgenootschap. Deze transformerende techniek stelt teams in staat om als beste vrienden te vertrekken en sterke allianties te vormen

Geef Sharon van Sprang een groep vreemden en ze zullen vertrekken als een hecht team, klaar om naar elkaar te luisteren, elkaar te ondersteunen en samen te werken. Deze aanpak belichaamt ware partnerschap en is inspirerend. Dit is hoe we een verandering kunnen bewerkstelligen en het percentage aan quitters aanzienlijk kunnen verlagen.

Doe mee aan de workshop en ervaar het zelf.