Vivian Acquah

CEO bij Amplify DEI | Versterking van de Cirkel van Invloed door Inclusieve Communicatie

Vivian Acquah, de Inclusive Workplace Wellness Advocate, adviseert managers hoe ze hun teamleden op een duurzame manier betrokken, energiek en veilig kunnen houden. Vivian maakt Workplace Wellness i.c.m. D&I toegankelijk voor iedereen. Zij geeft mensen de juiste tools om inclusieve veranderingen op het juiste moment te omarmen. Vivian moedigt mensen aan om bewust te denken en inspireert hen om in beweging te komen.

Masterclass: Activeren van Moedige Gesprekken

Tijdens het HR-day evenement zal Vivian Acquah CDE® DEI-consultant een interactieve workshop faciliteren over het Activeren van Moedige Gesprekken op het werk. Tijdens deze workshop zal Vivian gebruikmaken van de Amplify DEI Cards, een set dialoogstarters om waardevolle gesprekken over diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie mogelijk te maken. Tijdens deze sessie zullen de deelnemers inzicht krijgen in de verschillende benaderingen van moeilijke gesprekken over DEI en hoe je een sfeer kunt scheppen die een eerlijke dialoog bevordert. Vivian zal de deelnemers tips geven om de delicate DEI-gespreksonderwerpen met succes te kunnen behandelen.

De Amplify DEI Cards zullen worden gebruikt als hulpmiddel om dieper in te gaan op de uitdagingen die organisaties zien bij het bevorderen van een omgeving van inclusiviteit en echte samenwerking.

Presentaties:

Activeren van Moedige Gesprekken | 14:15 – 15:00 | Podium 2