Wendy Haitsma

CHRO bij Aviko

Wendy werkt als CHRO bij Aviko, onderdeel van Royal Cosun. Na ervaringen in de Metaal- en ICT sector kwam zij in aanraking met de voedingsmiddelenindustrie en werkte bij Euroma en Arla. Door de diversiteit aan doelgroepen en daarbij horende vraagstukken, de nuchterheid en de trots van de medewerkers kiest Wendy sindsdien bewust voor posities in deze branche. Haar reis bij Aviko is er één van grote uitdagingen.

Als 35-jarige vrouw treedt Wendy in 2020 toe tot de directie van Aviko, waarmee meer diversiteit werd toegevoegd aan de top van deze wereldspeler in aardappelproducten. Ondanks haar ambitie en de ruimte die zij kreeg, bereikte zij niet meteen de resultaten die zij voor ogen had. Wendy neemt je mee in de leerzame reis die draait om professioneel incasseringsvermogen, organisatiesensitiviteit en om het weggeven van invloed. Met welke mindset ben jij aan het werk en hoe zet je die in, om sneller en met meer plezier resultaten te boeken? Leer van het persoonlijke verhaal van Wendy.

Wendy geeft leiding aan een team van HR generalisten en experts op het gebied van Compensation & Benefits, Learning & Development en Recruitment.

Presentaties: