Zara Nanu

Director | Fair Future of Work Strategy XpertHR

Dr. Zara Nanu, een visionaire CEO, staat bekend om haar expertise in het bevorderen van inclusieve werkomgevingen door middel van data-analyse en technologie. Als leider van Gapsquare, een aanbieder van gender- en eerlijke beloningsanalyses, stelt Zara wereldwijde werkgevers in staat om rechtvaardigere werkomgevingen te creëren. Haar onwankelbare inzet om ongelijkheden op de werkvloer aan te pakken, leverde haar een MBE op in de Queen's Jubilee Birthday Honours-lijst.

Zara's reis begon in Moldavië, waar ze streed tegen mensenhandel. Ze richtte Gapsquare in 2016 op om de loonkloof tussen mannen en vrouwen aan te pakken met behulp van kunstmatige intelligentie. Ondanks de uitdagingen van de pandemie breidt ze Gapsquare uit in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en helpt ze meer dan 80 organisaties, waaronder Wieden + Kennedy, Condé Nast en Accenture.

Buiten Gapsquare is Zara voorzitter van de Women in Business Task Group in Bristol, maakt ze deel uit van de Global Future Council on Equity and Social Justice van het World Economic Forum en draagt ze bij aan de Shinkwin Commission over diversiteit op de werkvloer.

Zara Nanu ziet technologie als een katalysator voor gendergelijkheid in beloning en werkt onvermoeibaar om deze visie werkelijkheid te maken en een rechtvaardigere toekomst voor iedereen op te bouwen.

Presentaties: